Lyst på en god norsk restaurantopplevelse?

Hvis du vil besøke en god norsk restaurant, kan du lese videre her om anbefalte spisesteder i de største norske byene. For vi nordmenn er flinke til å velge ut de beste restaurantene, og spisestedene holder også høy kvalitet.

Vi har faktisk en av de beste kvalitetshåndteringssystemene som finnes når det gjelder råvarer, hygiene og standard på våre restauranter. Du finner flere valgmuligheter de fleste steder i Norge, og variasjonen er stor og god.

Oslo byNorske restauranter i Oslo

Den eneste norske restauranten i hovedstaden med tre stjerner i Michelin-guiden, er Maaemo. Denne er virkelig anbefalt hvis du vil ha en smaksopplevelse utenom det vanlige. Servicen er også upåklagelig, og prisnivået er høyst akseptabelt med tanke på hva du faktisk får for pengene.

Vil du kombinere besøket i Oslo med en matopplevelse der du kan skue utover byen, anbefales Festningen Restaurant. Dette er et brasserie med både à la carte-meny og dagens middag. Et flott besøk med god kundeservice og gode råvarer.

Norske restauranter i Bergen

Skal du spise ute i Bergen, bør du definitivt gå for sjømat. Nydelig mat, flotte omgivelser, en rikholdig vinmeny og spennende smaker gjør dette til stedet som bare må prøves!

Et godt alternativ er selvfølgelig Cornelius Sjømatrestaurant, med fantastisk beliggenhet i sjøkanten. Her vil du få ypperlig service kombinert med nydelig sjømat og tilpasset vin til maten.

Norske restauranter i Trondheim

I Trondheim anbefales To Rom og Kjøkken. Her vil du få innbydende anrettet mat servert av imøtekommende kelnere, og servicen er upåklagelig!

Norske restauranter i Stavanger

Sjøhuset Skagen er verdt et besøk om du ønsker valgmuligheten tradisjonsrik norsk sjømat. God service og god mat i hyggelige omgivelser sentralt i Stavanger by, og prisnivået skremmer ingen. Menyutvalget passer også flere smaker, enten du foretrekker kjøtt eller fisk.